Bine ati venit pe blogg!/Welcome to my blogg!

Bine ati venit pe blogg!/Welcome to my blogg!


Sper sa gasitit interesant si totodata amuzant ceea ce vedeti/cititi aici! Aici voi posta in special lucruri ce ma intereseaza cel mai mult pe mine, iar daca aveti ceva de intrebat sau de spus, lasati mesaj pe chatul din dreapta. *Am toate drepturle de autor pentru MEME-URI*


If you don't understand, please click "Translate" and set your language. I post here in Romanian and if you want to ask something, leave a message in the chat field.

I don't own the pictures, videos. :)

vineri, 14 septembrie 2012

Seungri, mezinul familiei BIGABANG, are probleme!

Buna dragii mei! Ieri am aflat ceva socant! 
     Se pare ca cel mai mic membru al trupei BIGBANG, Seungri, este implicat intr-un scandal cu zvonuri sexuale. Cum se poate asa ceva?! Se pare ca cei de la revista "Friday", din Japonia, au realizat o poveste cu un titlu cam urat si provocator cu referire la Seungri,“Famous Hallyu Idol Group ‘Big Bang’s Seungri’s Bed Photos Leaked”(Faimosul Hallyu Idol al grupului Big Bang-Seungri-poze cu scurgeri in pat)-(ceva de genu ar veni). Dupa acest titlu oribil au mai si postat poze cu un barbat despre care pretind ca este Seungri.
    Revista spune ca pozele au fost facute de o femeie ce declara ca ea si-a petrecut noaptea cu membrul idol, Seungri. "In prezent locuieste in Japonia,iar scandalul din pat al lui Seungri a fost dezvaluit...Femeia ce a si-a petrecut noaptea cu el a spus <<Seungri are obiceiul de a se ineca(o alta persoana implicata) in timpul actului sexual>>", revista e declarat, de asemenea, si a adaugat ca femeia ar fi sustinut ca "el a ejaculat pe stomacul meu si nu m-a ajutat sa ma stearg, ci mi-a aruncat un prosop(ei). In plus el nu m-a sarutat macar o data."
   Dupa ce au auzit despre scandalul sexual ale revistei raspandite ca focul in intreaga SNS, netizenii(persoane implicate in activitatile online) au comentati cu propriile parere pe aceasta tema. In momentul de fata, cele mai multe nu sunt de acord cu revista.
   Rapperul Vasco a declarat ironic ca stocurile YG s-au epuizat acum ca Seungri a fost maturat intr-un scandal sexual. Dupa ce scandalul despre Seungri a fost raportat de mass-media din Japonia pe 13 septembrie,  Vasco a apelat la pagina sa de TWITTER pentru a scrie: "Stocurile YG s-au prabusit din cauza zvonurilor despre Seungri? Nu fiti ridicoli. Daca asta este scopul, atunci cumpara acum. Este o oportunitate. Va dura mai mult decat un scandal pentru ca YG sau Big Bang sa plece."
    Dupa ce au vazut postarea facuta de rapper, netizenii au raspuns prin "Intelepta declaratie" si "Asta ar trebuie sa arunce totul in aer destul de repede".
   YG Entertainment nu a declarat inca nimic.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu